Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Friday, 7 January 2011

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!





me joining the above contest, due 12 jan

to join, click on the banner

here is my pic entry


sedikit citer di sebalik pic
ni pic thn 2007, masa me, my late dad, mom, my baby boy (Zharfan), my adik perempuan & adik lelaki pegi bercuti kat Langkawi.
Pic ni kat tepi swimming pool kat Berjaya Resort.
Actually, pic diambil bertujuan utk masuk contest Marigold (air kotak tu)....
so perhatikan kat semua tgn org dlm pic ni ada air kotak perisa oren Marigold hehehhe
semua kena buat aksi spontan & sporting, so ni lah hasil nya mcm dlm pic ni. semua pun beria2 posing sporting ala2 meriah ni sbb nak bagi me menang contest tu..
kesudahannya, me tak menang pun contest Marigold tu heheh
semangat snap pic yg lebih :)
mana tau kot2 ada rezeki me utk contest areteacar ni plak kan :)

1 comments:

areteacar said...

salam mama..
TQ join =)
nice pic...
nantikan keputusannya k...

 
Updated by SyamilaMohd