Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Sunday, 20 March 2011

CONTEST I ♥ MY FRIEND





me joining the above contest, due 18 April

to join, click HERE!

here is a pic of me (in blue) & my friend (in green)



nama my friend ialah Ayu Rafikah, me panggil 'ayu' ajer..
kami dua2 kaki contest --giller contest, so kalau kami jumpa or lepak2, kami boleh berborak psl contest berjam2 tanpa jemu, psl contest2 terbaru, psl hadiah2 yg dimenangi, psl tips, strategi nak menang contest,--bisaanya bukan contest blog lah, contest2 nationwide consumer contest sbb hadiah2 gempak!!
and kami siap pos2 borang contest to each other utk make sure tak terlepas join mana2 contest hehhe
 
selain giller contest, kami dua2 adalah blogger tegar, and dua2 pun lecturer UIA heheh kebetulan ajer pun, sbb kami kenal melalui contest gak, bukan kenal kat UIA--lps kwn2 baru tau, dua2 org staff uia, tp me kat kampus uia gombak, ayu kat kampus matriks uia pj ;)
 
pic kat atas tu adalah me & ayu masa rumah terbuka boh/tv3 at ezna's house masa raya thn 2009- ezna tu our friend gak..kami bertiga ie me, ayu, ezna memang BFF/kamcing!
dlm pic tu, me & ayu masuk game -- teka kuih raya tradisional, tu kena tutup mata tu--pengacara maria tunku sabri--sgt kepoh, sporting, gamat riuh rendah time event ni!!

last year,me pernah buat entry psl ayu
silakan baca kalau rajin--kat my blog utama (miles of smiles)
ni LINK nya

me tag:
ifa
miza
cik puan hady

1 comments:

▒▒♥MTT || Ms toinkkk toinkkk♥▒▒ said...

mekasih mama zhafran sudi join MTT.. ;)

 
Updated by SyamilaMohd