Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Thursday, 13 January 2011

Kelakar ke?


me joining the above contest by eybizz, due 20 jan

to join, click HERE!

here is my pic entry...


naper pic ni kelakar?

sila tgk dialog2 org dlm pic ni...


~ni pic masa raya thn 2009, pic ni diambil masa gathering raya kat umah my mom..
and suasana jadi riuh rendah time pic ni diambil--dh waktu ptg ni (nampak dlm jam kat dlm pic ni), 
sbb one of my nieces buat surprise -- dia bake sendiri kek choc moist tu --kek raya, bukan kek besday ke apa, so semua org sibuk berebut2 nak potong kek tu.
last2 org yg dlm pic ni lah yg berjaya potong kek tu ie abang me yg no 2, 
dia selamba buat muka lucu time potong kek raya..
dia ni keje sbg doktor gigi, umur pun dh late 40s, tp memang jenis kelakar, even dh ada anak 6 org pun , selamba jer buat muka kelakar gitu bila tau ada org nak snap pic :)



pendapat me ttg eybizz:
me suka layout/template blog tu, sweet, simple, nice!!!...nama lagi designer punya blog kan :)
servis2 yg ditawarkan oleh eybizz pun bagus and byk variety :) harga pun affordable :) keep it up and moga terus sukses yer!!

me tag:
ifa
anin
haszuraidah

1 comments:

bizzonline said...

salam Mama Zharfan
mekaseh sudi join.

haha..siap wat dialog lagi..rajinnye..
gud luck ye..

 
Updated by SyamilaMohd