Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Saturday, 8 January 2011

SPORTING CONTEST


me joining the above contest, due 25 jan

to join, click HERE!

here is my copy paste from organizer's blog --t&c:

SYARAT-SYARAT JOIN CONTEST

1. Mestilah berwarganegara Malaysia
2. Umur tak kisah la berapa pun :)
3. Pic yang disnap mestilah menunjukkan yg anda adalah seorang yang sporting.
5. Pic yag dipertandingkan tidaklah berunsurkan lucah atau 18sx :)
6. dikehendaki membuat mimik muka yang paling menarik (seperti gambar diatas)
7. Anda juga dikehendaki menjawab soalan yang diberikan
8. Selepas anda join.. tinggal link anda di entry ini untuk semakan dan bukti penyertaan.

CARA NAK JOIN CONTEST

1. Buat entry bertajuk SPORTING CONTEST
2. Letakkan banner Sporting Contest di entry anda. Kalau nak letak kat side bar pun  boleh
3. Letakkan Syarat-syarat Join Contest pada entry anda (syarat 1-8) &
( **kalau korang nak copy paste dari cini pun bley.)
4. Ceritakan serba sedikit tentang entry SPORTING CONTEST
5. Jawab soalan di bawah :

Dimanakah gambar itu diambil?

Tuliskan serba sedikit mengenai blog ini


6. Tag kan kepada 5 orang. 

3 orang pemenang akan dipilih

here is my pic entry


Dimanakah gambar itu diambil?
pic ni diambil masa open house raya kat umah my mom (raya aidilfitri thn 2009)
and suasana jadi riuh rendah time pic ni diambil--dh waktu ptg ni (nampak dlm jam kat dlm pic ni),
sbb one of my nieces buat surprise -- dia bake sendiri kek tu --kek raya, bukan kek besday ke apa, so semua org sibuk nak potong kek tu
last2 org yg dlm pic ni lah potong kek tu ie abang me yg no 2,
dia selamba buat muka sporting - lucu time potong kek raya..
dia ni memang jenis kelakar, even dh ada anak 6 org pun (abg me ni doktor gigi--tp sgt ler sporting heheh) ;)
me suka tgk pic ni sbb semua dlm pic ni beria2 sporting posing dgn kek--and bagi me,
rasa mcm kelakar and teringat balik kemeriahan open house raya kat umah my mom ;)
 

Tuliskan serba sedikit mengenai blog ini
 
blog yg sweet, mesra reader sbb layout /template kemas dan tak berserabut
entry gaya santai dan menarik! keep it up :) 
and part paling beshh sbb ada contest yg beshh ni..
and kalau me menang contest ni,lagilah double beshh hehehhe
 
me tag:
haszuraidah
ila mama amana
anin
mama lyna
ogy

1 comments:

BilaGadisBercerita said...

tq 4 join :)

bestnye ayahnye wat muke cm2.. hihih

 
Updated by SyamilaMohd