Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Saturday, 22 January 2011

My Anniversary GiveAway


me joining the above GA, due 31 jan

to join, click HERE!

here is my anniversary pic

~ni adalah pic spesel--pic posing berdua pada hari anniversary thn lps--16 july 2010--kat dpn umah sewa weolls kat Nottingham ,UK..me posing sambil pegang bunga yg Mr Hubby bagi...surprise gift tau bunga tu..~

alkisahnya, 15 july nite tu, hubby keje shift mlm...ptg tu me balik lewat dari skool(university)...
then, mlm hubby pun siap2 nak gi keje mcm biasa...
then dia ckp..tlg gi amik saputgn dia tertinggal kat bedroom upstairs...me pun naik ke bilik,
and..tadaaa...
ada sejambak bunga dgn kad kat atas katil!!
me sungguh tak sangka ..in fact tak terpikir langsung hubby beli bunga +kad utk anniversary last year :)..

sbbbiasanya kalau kat msia, we just pegi overnite and short holiday cuti2 msia kat mana2-Alhamdulillah every year without fail (except 1st anniversary sbb masa tu me dlm pantang lps gave birth to zharfan)...secret revealed>>>me tak pernah dpt bunga pun utk anniversary..(kad ada jugak kdg2) so sejak dok UK ni...hubby dh jd romantik ie me dpt bunga utk bday thn ni  + anniversary ni jugak :) :) 
so me sebetulnya terkejut sbb tak telintas and tak sangka...so it's a  real surprise :) senyum je me tido..tido sorang2 lah that nite sbb hubby keje mlm kan..(tido dgn my lil ariff actually :p)

Doa dan harapan me,
moga2 chenta me & hubby berkekalan, terus mekar mewangi, hangat bak suria, indah bak pelangi,
hingga hujung nyawa, dan hinggak ke taman syurga
Amiin, Ya Rabbal Alamin..
-sekian-


2 comments:

Roszaneza Danny said...

Amin... semoga berkekalan hendaknya..

anyway, gud luck n thanks for joining dear.. :)

Lulu caldina said...

semoga berjaya...yeah..

 
Updated by SyamilaMohd