Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Friday, 7 January 2011

The Wish List Contest by wYYn


me joining the above contest, due today

to join, click HERE!!

contest task:


3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya (hah..ape senyum2 tu? weols tnye jek bkn nak bg adiah bday pun..hua hua hua)
 
my 3 wish list utk bday 2011
~romantic dinner~
~family photoshoot~
~FREE holiday : kot2 dpt menang mana2 contest hehhehhe~
4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt (tp xyah tulis la sape yg bg kan, yelah klu adiah tu keji takkan nak tulis nama dia plak kan..keji uollss)
 
semua hadiah yg me dpt masa my bday mestilah beshhh
thn 2010, hadiah bday sgt beshhh sbb 1st time me dpt BUNGA (A BOUQUEST OF FRESH ROSES)dari Mr Hubby!! 
naper beshh??bukan harga ribu raban pun kan??? sebabnya....siyes, me tak pernah dpt bunga dari Mr Hubby time bday or even time anniversary ke apa pun, tup2 thn 2010, me dpt bunga!!! yehhhaaa dlm hati ada tmn tu..

ni pic me dgn bunga hadiah bday ni...pic snap kat tmn ni--time musim bunga (spring) plak tu ngeh ngeh ngeh


5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?
 
so me teka all of the following yer (byk tu--u bakal dpt 5 hadiah dari en ahkau tu..)

b) lv w x y z (louis vuitton)
f) jam jurulatih (coach ;p)
g) kasih sayang tak bebelah bahagi darab campur tolak (sila muntah ijo)
h) senyuman plg indah..hua hua hua :D
j) koh samui (kat mana ek?har har har)




1 comments:

mummY2Y said...

sori baru dan nak check..heheh tq ye join my contest..mmg best dpt bunga dr hubby kan!

aci tak nk kirim fm dr sana..heheh

 
Updated by SyamilaMohd