Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Wednesday, 30 March 2011

REDMINIBEE CONTEST



me joining the above contest, due 9 april

to join, click HERE!


SOALAN-SOALANNYA ;

1. Cuba bayangkan jika korg tersesat di dalam sebuah hutan tebal seorg diri,tiba2 korg ternampak sebuah rumah usang 2 tingkat,korg nak masuk ke dalam rumah tue @ hanya meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tue.?KENAPA.?
teruskan perjalanan, sbb takut jumpa apa2 yg tak diingini dlm umah usang tu

2. Antara KAMBING/LEMBU/BADAK@UNTA,yg mana paling comel bagi korg.?KENAPA.?
KAMBING, sbb kambing muka manis selalu tersenyum (senyum kambing)

3. Bila korg keluar bershopping di shopping mall,korg akan serbu side mana dulu.?Kedai kasut.?Baju.?CD.?Buku2.?@ mungkin yg lain.?KENAPA.?
Baju , sebab me suka beli baju sampai penuh almari!

4. Jika diminta untuk mengira berapa helai rambut korg tue,korg nak kira ke x.?KENAPA.?
x, sebab membazir masa--rambut me jenis tebal lagi lebat.

5. Jika diberi pilihan,antara PARIS HILTON/LINDSAY LOHAN @ BRITNEY SPEARS,korg nk tidur sebilik ngn sape.?ngeee~~~KENAPA.?
Paris Hilton, sebab sure tido kat bilik hotel Hilton yg beshhh tu!

6. Korg suka sgt cat bilik korg colour pe.?KENAPA.?
cat putih ajer; sbb tu kaler asal umah me (pemaju yg cat) --putih nampak luas, suci murni!

7. Andai diberi 1 pulau indah untuk korg majukan,benda apa yg 1st korg nak bina kat pulau tue.?KENAPA.?
water chalet mesra alam, sbb me suka sgt melancong dok water chalet, so boleh jd industry pelancongan ala2 Pulau Sipadan etc

8.Insya-ALLAh,kalau de rezeki,korg nk anak brapa org.?KENAPA.?
so far anak me dua org ajer, and rasanya 2 is enough dh ni!!

9. Antara RUMAH DI TGH PULAU (cam rumah apek dlm aspalela tue) @ RUMAH DI TGH HUTAN (cam rumah tarzan tue),korg lebey suka yg ne.?KENAPA.?
RUMAH DI TGH PULAU -- sbb me suka air, laut, and putera duyung hahahah

10. UPLOAD PHOTO UNIK KORG DI SINI.! ;D
nilah photo unik me--me posing baling2 snow sambil menjerit2 over-excited--jakun sbb snow tak de kat Msia --ni me kat Nottingham, UK, time winter Dec 2010.
 




3 comments:

Zue AnnaLeeya said...

gud luck... best tgk gambo MZ main salji tuh...

psl contest first journey tuh, cuba check kt sini :

http://sofea-aieman-aniq.blogspot.com/2011/03/salam-kepada-semua.html

REDMINIBEE said...

wa..jelesznya mein salji.!!!!
anyway,than for joinning...;D

Amy Syaquena said...

good luck kak..amy klik Hb sini

 
Updated by SyamilaMohd