Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Monday, 14 March 2011

cik epal contest


 

me joining the above contest by cik epal

to join, click HERE!

here is my pic entry


~me nganga mulut luas2 utk gigit epal yg sgt besar saiznya tu, direct dari pokok epal, tak basuh pun sbb kebetulan hujan gerimis, so buah epal semuanya basah. me berjaya gak gigit epal tu akhirnya! siyes  hilang ciri2 wanita perempuan melayu terakhir sbb nganga mulut luas2 tu--tp me suka ajer sbb jakun dpt petik epal+dapat gigit epal direct dari pokok!--pic ni Mr Hubby syg snap masa weolls pergi petik apple kat ldg apple time summer last few months~


slogan:

saya suka membaca blog cik epal kerana:

entry blognya semua beshh -- mcm rasa buah epal tu...
cik epal pun manis orgnya-- mcm manis buah epal--that's true!!
bila dpt baca blog cik epal everyday me jd happy hip hip horeyy, 
so in a away --blog cik epal keeps the doctor away!!
-- jimat fulus tak payah mkn epal, baca blog cik epal ajer cukup :p

me tag:
cute mum
nana


2 comments:

cik EPAL said...

waaa nice. thanks sebab join =)

Norfa said...

gud luck

 
Updated by SyamilaMohd