Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Saturday, 12 March 2011

CONTEST SAYANG SAHABAT


me joining the above contest, due 30 april

to join, click HERE!

contest task:
*1 perkara pelik yg anda dgn sahabat anda tu suke buat*
nama sahabat me : ayu rafikah, me panggil 'ayu' ajer..
kami dua2 kaki contest --giller contest, so kalau kami jumpa or lepak2, kami boleh berborak psl contest berjam2 tanpa jemu, psl contest2 terbaru, psl hadiah2 yg dimenangi, psl tips, strategi nak menang contest,--bisanya bukan contest blog lah, contest2 nationwide consumer contest sbb hadiah2 gempak!!
and kami siap pos2 borang contest to each other utk make sure tak terlepas join mana2 contest hehhe

*2 persamaan anda dengan sahabat anda*
persamaa : selain giller contest, kami dua2 lecturer UIA heheh kebetulan ajer pun, sbb kami kenal melalui contest gak, bukan kenal kat UIA--lps kwn2 baru tau, dua2 org staff uia, tp me kat kampus uia gombak, ayu kat kampus matriks uia pj ;)

*1 ucapan untuk sahabat anda tu*
to ayu, me doakan agar ayu murah rezeki, menang hadiah yg besh2 GRAND PRIZE and duit ribu raban $$$ masyukk !! and me doakan agar ayu cepat2 dpt sambung belajar (phd), and kebetulan hari ni (12 mac) bday ayu yg ke 33, so me ucapkan happy 33rd bday gak lah :) 
last but not least, me doakan agar kita akan jd sahabat sampai hujung nyawa..Amiin

ni pic me & my sahabat

ni pic me & ayu masa rumah terbuka boh/tv3 at ezna's house masa raya thn 2009- ezna tu our BFF gak..kami bertiga ie me, ayu, ezna memang BFF/kamcing!

last year,me pernah buat entry psl ayu
silakan baca kalau rajin--kat my blog utama (miles of smiles)
ni LINK nya

me tag:
ifa
miza

1 comments:

Nurul Najwa Kornain Official Blogspot said...

hay :) kite ucap trime kaseh sbb join contest :)

 
Updated by SyamilaMohd