Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Wednesday, 2 March 2011

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN

create your own banner at mybannermaker.com!
!
me joining the above contest, due 30 mac

to join, click on the banner!


here is my pic entry...

yeszaa..
pic me and my lil Ariff senyum versi paling ceria riang ria over-excited jakun --
ni masa pegi apple picking (pick your own) kat ladang epal kat Retford, Nottingham UK.
so emak+anak sama GUMBIRA mcm2 kanak2 ribena sbb 1st time dpt memetik epal sesuka hati and siap FREE EATING jugak ie sambil petik sambil mkn sampai kenyang mcm ldg bapak kami plak--time ni, hujan gerimis, so kami sefamily jer yg dok petik epal dlm hujan tu :)

ni contest t&c--me copy paste from blog penganjur contest..

Caranya mudah sahaja:-

1. follow blog ini.

2. copy entry untuk contest ini ke blog anda.

3. jangan luper copy kod contest banner ke blog u juga ok

4. siarkan sekali link blog ini -LINK- supaya blogger lain boleh join.

5. letakkan gambar senyuman paling menawan anda dibahagian atas atau mana2 bahagian yang anda suka. lagi kreatif, lagi besar peluang anda untuk rebut hadiah yang disediakan.

6. setiap penyertaan, hanya satu gambar yang dibenarkan.

7 boleh hantar gambar sesiapa pun, ayah, ibu, adik, kakak, abang, nenek, makcik, pakcik, gambar anda sendiri pun boleh.

8. contest bermula 27 feb 2011 ~ 30 mac 2011

HADIAH

hadiah pertama x1 2 way foundation (cosway)
hadiah kedua x1 10 keping sheseido black mask.
hadiah saguhati x4 keronsang bunga (hand made
)


1 comments:

nelly said...

singgah sni ..

 
Updated by SyamilaMohd