Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Sunday, 20 March 2011

My First GA PRIMROSE TOUCH



me joining the above GA, due 31 mac

to join, click HERE!

GA task: 
Komen anda tentang blog nie

my comments:

(1) ur blog sgt cute+comel+sweet ajer; if u like, may be boleh tukar layout/template bunga2 besar tu, pilih bunga2 yg kecik2 sikit --lain org lain tastenya kan :) dan juga header may be boleh touch up kasi nampak cun :) :)

(2) template blog 2 column tu dh cun & gojess, cuma akan nampak lebih debomb kalau keluasan ditambah, so that space kat tepi2 tu tak luas sgt (nak kena edit code html lah)

(3) blog list tu nampak messy sbb terlampau panjang, may be boleh pilih option show 5 blogs instead of show all.

tu jer, actually blog me pun messy gak ;)



1 comments:

rina said...

salam..thanks sudi join GA saya..and thanks utk komen & pendapat yg diberikan...semua komen akan diambil kira & dipertimbangkan...(",)

 
Updated by SyamilaMohd