Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Saturday, 26 February 2011

Contest Sweet Couple with Sweet Stories


 
 
me joining the above contest, due 15 mac

to join, click HERE!

contest task:
Ceritakan SATU BAHAGIAN/KISAH ROMANTIK antara korang ngan pasangan korang pernah lalui bersama...

(jalan cerita hendaklah sempoi ye....jgn terlalu panjang sangat cerita nya...poning den nanti..,cukuplah satu 2 perenggan ye...huhuhu)



Okeh...lepas habis cerita tu..korang letakkan satu GAMBAR korang dengan si dia
.

here is my entry a.k.a citer romantik pendek..

alkisahnya, 15 july nite 2010 , hubby keje shift mlm...ptg tu me balik lewat dari skool(university)...
then, mlm hubby pun siap2 nak gi keje mcm biasa...
then dia ckp..tlg gi amik saputgn dia tertinggal kat bedroom upstairs...me pun naik ke bilik,
and..tadaaa...
ada sejambak bunga dgn kad kat atas katil!!
me sungguh tak sangka ..in fact tak terpikir langsung hubby beli bunga +kad utk our 6th wedding anniversary last year :)..

sbbbiasanya kalau kat msia, we just pegi overnite and short holiday cuti2 msia kat mana2-Alhamdulillah every year without fail (except 1st anniversary sbb masa tu me dlm pantang lps gave birth to zharfan)...secret revealed>>>me tak pernah dpt bunga pun utk anniversary..(kad ada jugak kdg2) so sejak dok UK ni...hubby dh jd romantik ie me dpt bunga utk bday thn ni  + anniversary ni jugak :) :) 
so me sebetulnya terkejut sbb tak telintas and tak sangka...so it's a  real surprise :) senyum je me tido..tido sorang2 lah that nite sbb hubby keje mlm kan..(tido dgn my lil ariff actually :p) 
 
ni pic me & hubby..

~ni adalah pic spesel--pic posing berdua pada hari anniversary thn lps--16 july 2010--kat dpn umah sewa weolls kat Nottingham ,UK..me posing sambil pegang bunga yg Mr Hubby bagi...surprise gift tau bunga tu..~
 
Pesanan Cinta :
tq sbb sudi jadi kekasih, suami, teman, sahabat
moga cinta kita kekal mewangi hingga hujung nyawa
juga ke syurga
tq utk zuriat2 bukti cinta kita (zharfan & ariff)
i fell in love with u the very 1st day we met..
i love u yesterday, today and more days to come ;)



4 comments:

Miss Bluepinkiey said...

sangat terharu....romantik betol pasangan ni...:)...apa2 pun..semoga kekal bahagia...:)..thx sbb join contest...nt entri ni akan di jenguk lagi...:D

Lelord said...

good luck

Nadya said...

sweetnye sis! :)
u inspire me to finish my study n become a lecturer! :)
nice to meet u!

Miss Bluepinkiey said...

double check contest!..gud luck..:)

 
Updated by SyamilaMohd