Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Thursday, 17 February 2011

contest 'aku & buaian


me join contest by my geng comper nana--due 6 mac ni

to join, click on the banner

ni jer pic yg me ada..



pic ni adalah hasil scan--gigih me scan and then save soft copy dlm folder my picture dlm lappy me ni, sbb digicam yg me time ni dh lama rosak, so ada pics hard copy ajer--pic honeymoon kat frasers hill ni--july 2004
~terserlah keriangan me --time honeymoon kan :p --nampak inai merah +cincin kawin kat jari me tu.and me slim melim ni time ni, berat 49 kilo ajer--now berat gilos dah :p...~
done~

3 comments:

Nana said...

wah...
sangat nostalgia la mz..
inai merah lagi kat tangan heheh

qyqa said...

auww mama nampak cute!!!

gud luck

YanaMIB said...

gud luck sis~ ^_^

 
Updated by SyamilaMohd