Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Sunday, 5 December 2010

BABY WITH COSTUME CONTEST

me joining this contest

TAJUK CONTEST : BABY WITH COSTUME CONTEST
PENGANJUR: MAMA AIMAN
PENAJA: PAPA AIMAN (www.awokpenyu.com)
TARIKH TUTUP: 22 DISEMBER 2010

here is my pic entry..
baby's name : Ahmad Ariff Shah
current age : 20 months (pic ni diambil masa Ariff berumur 8 bln)

nama ibu : Suzi @ Mama Zharfan
email : suzie284@yahoo.com

~gambar pic Ariff in ladybird/ladybug costume ni diambil oleh mama nya ie me lah tu..sajer suka2--sbb me rasa babies nampak cute kalau pakai costume :) 
pic ni telah 'dicuri' ie diguna tanpa kebenaran me oleh pihak supermarket Mydin sbg banner baby contest (july 2010)..
so Ariff dpt glamer free ajer--me tak dpt nak follow up utk sue or claim byran  ke apa sbb me kat UK kan...
note to penganjur+penaja : me akan balik ke Msia bln Mac nanti--kot2 ler ada rezeki and  terpilih sbg pemenang kan, so me boleh attend photoshoot tu bln Mac 2011 yer .
thanks for organizing such a great contest!~

3 comments:

Zurani said...

salam mama zharfan..baju zharfan same mcm baju aiman.ladybird.nnt bolela pki sesame eh. tq sbb join contest mama aiman.

kayyana said...

alah comey comey comey sungguh

~ dyn ~ said...

mama zharfan ni duk UK ke? jauh nyeeea

 
Updated by SyamilaMohd