Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Friday, 31 December 2010

Giveaway End of Year 2010 : kenangan terhebat masa berblogging


me joining the above GA, due 1 jan, 3 pm.

to join, click HERE!

here is my entry..

part 1 : kenangan terhebat me masa berblogging...

byk kenangan terhebat blogging sepanjang tahun 2010 for me

sbb me adalah 'kaki contest', so bila menang setiap contest atau GA yg me join, tu kiranya kenangan terhebat.

dlm byk2 yg terhebat, yg SUPER DUPER TERHEBAT ialah bila me menang contest Nuffnang, bukan sekali, tapi 2 kali babe!! 1st, me menang World Coolest Intern. and 2nd time, baru2 ni, me menang Nuffnang-Jipaban Contest.


Dear Nuffnanger,

Thank you for your participation in the Jipaban - My 2010 Santarina blogging contest! Reading all your entries about the gifts you would buy for your loved ones gave us a warm and fuzzy feeling indeed during this holiday season :) We're glad to announce that we now have the results of the blogging contest, and they are as below:
1st prize - Lee Hui Yen (http://stephy-lhy.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
2nd prize - Suzi Fadhilah Ismail (http://suzie284.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
3rd prize - Bernard Chung (http://bernard-greentea.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)

Consolation prizes:
Ellyn Lieu (http://flyingtotheskydreams.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
Ewin Chong (http://windulgence.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
Nor Iman bin Nazuki (http://www.eyriqazz.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
Sarah Tan (http://sarahtan95.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)
Dympna John Singin (http://deem2884.blogspot.com/2010/12/jipaban-my-2010-santarina.html)

Congratulations to all the winners! Thank you again for your participation, and a Merry Christmas to all of you from Nuffnang and Jipaban :)

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.


Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community

apa yg hebat bila jadi pemenang Contest anjuran Nuffnang ni??
  • BESHH BANGET, HEBAT DAN LEBAT -- both contests tu, based on creative entry, so kiranya juri2 Nuffnang rasa entry me ni creative lah--hebat tu!!!...and semua pun sedia al-maklum, tak mudah/agak sukar/payah jugaklah utk menang contest Nuffang which is based on creative entry--persaingan yg sgt sengit, plus bersaing gak dgn chinese comper yg sgt2 creative in doodling (like eggyolks etc)
  • and hebat sbb dpt hadiah cash!! World Coolest Intern me dpt cash RM220, Nuffnang-Jipaban, me dpt cash RM300!!
  • hebat+lebat, sbb bila result diumumkan, traffic blog me (blog utama yer, bukan blog contest ni) jd naik--ramai yg dtg terjah tgk my winning entry :) so dpt UV 700 lebih time hari me menang tu--blog me (Miles of Smiles) average UV 400-500 lebih ajer daily :p

>>>>ada lagi kisah hebat me berblogging ni--yeszaaa...
.....setelah 6 bln berblogging secara aktif sbg seorg Nuffnanger, total income Nuffnang ialah RM914.27.
memang ler bukan ribu raban..tp terhebat lah bagi sebuah blog kecik and newbie Nuffnanger mcm me :)

abis citer blogging & Nuffnang

part 2 : satu blog feveret me ialah blog Great Teacher Onizuka -GTO @Eyriqazz


naper yer?
  • me kagum + admire sbb GTO ni antara otai blogger -income Nuffnang cecah RM1k sebulan, selalu dapat advertorial..part yg beshh, setiap kali GTO dpt rezeki hasil blogging, dia akan share2 like buat GA or contest, and me dh few times menang gak dari GTO ni..last sekali menang cash RM100 (contest my best raya moments by GTO)
  • GTO plak frenly, supportive --kdg2 terjah blog me, komen2 entry me--yg buatkan me rasa happy and senyum2 sorang dpn lappy :p ..and last few days, siap review blog me dlm segmen tegur menegur
  • GTO jugak sgt prihatin -- siap buat kutipan derma melalui his blog utk disalurkan kpd his auntie yg baru kematian suami (sebelm raya aidilfitri yg lps)
  • GTO juga yg galakkan me join contest Nuffnang -Jipaban--hasilnya, me dpt 2nd prize contest tu, and GTO himself dpt one of conso prizes!!
  • pendek kata, GTO adalah idola, sumber inspirasi dan sahabat me dlm berblogging!!

part 3 : tagging time!!
me tag : anin


part 4 : ish ada lagi ker...
sajer jer... sweet note utk Cik Penganjur Contest yg gojess lagi jelita (pujian ikhlas ni) bodek sikit jer : Azyaleeya - dari mata hati

tq tocey syukran trimas sbb anjurkan contest yg terhebat ni ,
dgn hadiah yg lumayan--siyes terhebat,
peserta2 yg terhebat,
and...
kalau me jd one of winners, kiranya antara kenangan terhebat me dlm berblogging jugak ni :)


Selamat Tahun Baru 2011!
Moga tahun 2011 memberikan segala yg terhebat utk kita semua..Amiin

1 comments:

yad'z said...

tahniah.... terpilih sbagai pemenang cabutan bertuah for this GA.. i need ur name, url dan nombor hp... email ke MiszEya_92@yahoo.com... as soon as possible ye,...^^

 
Updated by SyamilaMohd