Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:



Tuesday, 8 February 2011

Contest Bergaya dengan Dress

me joining the above contest, due 28 feb

to join, click HERE!

sbb organizer kata boleh letak more than one pics, so me letak 4 pics..

me adalah pemakai dress tegar--50% of my baju adalah dress--selebihnya baju kurung, bj kebaya, blouse, t-shirt etc

pic #1 : tema santai

~dlm pic ni, me posing in one of my fav dress--
complemented with  a pair of jeans(applemints), a denim jacket (Guess)and a tudung bawal of course, sbb me memang kapai tudung, so me suka dress sbb cutting dress kan labuh (cover my hips and butt)--
it fits me nicely--
and I guess it suits my age too ;)~

pic#2 : masih tema santai
~ni me posing kat tmn belakang umah me-- pakai another  fav dress of mine..
me pakai jaket denim gak, tp this one bkn brand Guess (dh lupa brand apa--me beli kat Jusco)
  complemented with blue denim jeans and my pink crocs--
sgt selesa, comfy pakai style gini..that's just me being myself!~

pic#3 : tema santai lagi~me in another dress --another fav  ;)--
me suka dress ni sbb labuh lebih lutut ;) kaler putih and pinky2 flower-
me pakai jeans denim kaler itam, and my Guesss jaket again :)--see, me memang sgt sukaaaa pakai
dress--and me memang ada byk dress collection (penuh satu wardrobe dress ajer);)--
i'm just being myself when dressing mcm ni--
sbb rasa confident, selesa, and i feel good too!~

pic #4 : theme  dinner

~me pakai dress kaler itam, ada bunga2 sulam rose kecik2 kaler merah, 
so me matchkan dgn high heels merah, handbag merah and tudung merah. 
dress ni cutting senget kat bwh, so me pakai legging itam to match this dress utk cover part of my betis tak nak bagi terdedah plak kan betis me yg gebus itu  ;)~


siti soleha said...

Thank you for joining the Bergaya Dengan Dress contest ^_^

Updated by SyamilaMohd