Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Friday, 19 November 2010

Mari Ganti Purse Erin Contest



me joining the above contest held by Ceritera Erin, due 20 nov

to join, click HERE!

pilihan purse Erin mengikut pendapatan pendapat me ialah..

Purse B : Pink LV Popping Purse





kenapa me suggest Erin pilih purse B?

~me dh buat perbandingan both purses...
~yg berbeza cuma nama purse(brand) + interior colour ajer...sbb description/features purse A&B adalah sama, harga pun sama babe!!
~purse B, kat bahagian dlm kaler PINK!!! i like!! and perfect, sgt sesuai kpd penggemar tegar kipas susah mati kaler pink --me yakin Erin peminat pink tegar :p sbb pic kat banner contest pun , model nya pakai bj pink pegang purse pink!! (contrast dgn purse A, kat bahagian dlm kaler itam--tak lawa and not truly pink lah kiranya purse tu :p)
~brand LV tu pun best, famous
~design/corak2 kat luar purse B tu pun canteekkk!!!

~akhir kata, silalah pilih purse B tanpa was2 heheheh mcm iklan buat gigi plak :p

me tag
anin
nana
tiefazatie


2 comments:

tiefazatie said...

tq sis!gewd luck!hari nie lak due die..hihi..kne pk cpt2 nie..

aMyErInAiMiE said...

tq sis sbb sudi join! cdgn akan diguna pakai semasa nk wt kputusan nnt! heheh..

goodluck!

TIEFAZATIE: tq sbb join gk! nk g kt entry kamu pule~ ^^

 
Updated by SyamilaMohd