Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Monday, 29 November 2010

LITTLE FINGERS contest 3


me joining the above contest, due 4 jan.

to join, click HERE!

Contest tasks:

satu : upload skeping photo lama u oll yg paling menarik... ms zmn kanak2 dolo... dlm aper situasi pon x per... 
 
 
nilah pic lama yg sgt me sayangi, pic me & adik2 me masa kecik2 
 
 
we grow up together..sgt2 close..me being the eldest among the 4 of our siblings..pic masa raya-ni me scan dari album foto kenangan kami masa kecik, me selalu senyum sorang2 bila tgk pic ni..sbb mcm sekejap jer masa berlalu, now all 4 of us dh ada family sendiri--me dh ada 2 kids, adik perempuan me dh jd isteri org, adik lelaki me dh ada 2 kids and adik lelaki bongsu me baru jer bergelar suami org bln october 2010 ari tu..
kalau lah weolls boleh balik ke zmn lampau--mcm back to the past--alangkah indahnya, sbb memori, kenangan masa kecik2 adalah yg terindah dlm hidup...priceless! 
 
 
dua : ceriterkan memoirs yg paling u olls x leh luper... yg menarik, lucu, sedih etc...
 
memoirs -- yg menarik, kenangan terindah, termanis yg me tak boleh lupa ialah detik2 terindah my mom dinobatkan sbg pemenang tempat ke-2 anugerah penghargaan utk ibu oleh karangkraf...
detail story ada kat ENTRY NI..harap pihak juri/hakim sudilah baca yer...
 
ni salah satu pic memoirs tu...


tiga : mention jerk nama manjer u olls ms kecik2 dolo... naper anda dapat namer tuh yer?...
 
nama manja me masa kecik2 ialah "UJI" ie another version/nama pelat of Suzi (nama penuh me ialah Suzi Fadhilah) even dh besar pun, my elder sis still panggil me Uji, and my late dad pun suka panggil me dgn nama tu...rasa mcm Uji Rashid plak hehhehe

done!!! moga2 ada rezeki me nak menang bracelet yg cute tu :)





1 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

sampaikan ucapan tahniah pada bonda tercinta yer... mmg kenangan terindah...

kalo mennag nih, eb antar hadiah tuh kat bonda u jer la boley?... :)

nmpknyer kiter sama...4 bradik...mmg kalo leh nk back 2 the past kan?... ;p

tq yer uji 4 joining my contest... 2nd times lak tuh... gd luck... :)

balik malaysia bley blikan eb FM?... hik3... nanti eb bayor eh?... tq

 
Updated by SyamilaMohd