Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:
suzie284@yahoo.com

Thanks!

Pages

Friday, 26 November 2010

Contest Baju Sama



me joining the above contest, due 31 dec

to join, click HERE!

here is my pic entry..
(sila click pic utk lihat imej yg lebih jelas)
~ni pic kami satu family memakai baju yg sebijik sama--satu set baju ni actually--bj my ariff and papa won from contest ( me menang contest sempena Breastfeeding week last year), bj me & zharfan, me beli online (brand BlessedMum), ie penaja contest tu jugaklah sbb nak cukupkan satu set...bj ni sgt best sbb design nya cantik, material pun cantik!! 
pic ni diambil masa photoshoot kat Taman Putrajaya, photoshoot tu pun me dpt hasil menang contest dari Deep Blue Lense :) oh yer, dlm pic ni, me & family semua pakai jeans denim kaler biru..set bj pun biru..so ala2 biru mata hitamku ;)
sekian citer me...moga2 ada rezeki me dgn contest ni plak..Amiin~


3 comments:

ika puk puk said...

hohohohoho..
1 family baju sma =)
hehehhee
tQ sbb sudi join contest nie..
gudluck!!

Nana said...

wah so sweet
good luck

MamaRifqy said...

suweeet!! ala..me xde baju sama..hahaa

 
Updated by SyamilaMohd