Salam & welcome everyone

This blog is the expression of my passion in blog comping (contests, giveaways, lucky draws) esp in year 2010 and early 2011 when I was abroad/on study leave.

Currently, due to time constraint, this blog is somehow dormant as I'm now diverting my enthusiastic & obsession towards offline contests :)

Kindly visit my other blog :
Miles of Smiles .

and do feel free to email me at:



Saturday, 28 May 2011


me joining the above contest, due 5th july

to join, click on the banner!!

ni me copy paste dari blog penganjur contest..sbg tanda sokongan me terhadap Unicef:
"Semua kanak-kanak dilahirkan dengan hak yang sama rata. Tidak kiralah dari kumpulan etnik, negara mereka dilahirkan, sama ada lelaki mahupun perempuan, kaya mahupun miskin, dilahirkan dengan kecacactan mahupun membawa virus HIV, semua kanak-kanak ini perlu diberikan peluang yang secukupnya untuk menjadi seorang insan yang berguna untuk masyarakat, dan diberikan hak untuk kehadapan dan didengari.

Dalam realiti kehidupan membawa anda meneliti alam kanak-kanak dan remaja di Malaysia dan dimana sahaja komuniti mereka berdiri.  Mempelajari tentang cabaran mereka harus tempuhi seperti mana impian dan harapan yang mereka harapkan untuk menlindungi hak mereka didalam dunia yang dipenuhi kemiskinan, kekejaman dan juga AIDS"

actually, me pernah buat entry kat blog utama me (Miles of Smiles) yg berkaitan dgn Unicef me copy paste baliklah entry tu yer :)

What is a child abuse?

-->intended or unintended harm to a child by another person who may be parents, relatives or guardians.

There are four major categories which are
  • physical abuse, 
  • neglect, 
  • sexual abuse and 
  • emotional abuse.

how rampant is the child abuse cases in Malaysia?

according to Social Welfare Department of Malaysia indicated each year at least 1,000 children in Malaysia are reported as victims

source :

what is our role as a parent, an individual, a part of the community and society?

but how??

-->>>Educate yourself about child abuse. Child abuse is most common within the family household, and children are much more likely to be abused by their parents than they are at the hands of a stranger. Furthermore, abuse is almost never an isolated event. If you have seen signs of abuse, it is likely a systematic trend in that child's life.

--->>>Stop any child abuse you witness. Do not stand idly by if you see a child being harassed or abused. This includes verbal or emotional abuse. If you believe you have witnessed child abuse, but are afraid to act on it  If you believe a child is in immediate danger to their health or well-being, report it immediately to the relevant authorities--they can handle a violent individual rather than risking your own safety and the safety of the child.

source :

I can't imagine if my two lil sweethearts being abused--by anyone; in any form of abuse--
that should not happen, never and ever..shouldn't happen to any child at all!!! coz every single child has the right to grow up healthily, happily, optimizing their potentials in life!

and ada satu lagi entry yg ada kaitan dgn Unicef ni--me tulis masa me kat UK last me copy paste dari entry blog utama me Miles of Smiles:

1 pack = 1 vaccine

kat UK ni, disposable diapers brand pampers  JV dgn 1 pack pampers sold= 1 membeli sambil mendermalah..and kat UK ni, me memang guna brand Pampers utk my kids..kualiti tak sama mcm Pampers kat Msia (kualiti Pampers UK lebih kurang sama mcm Mamy Poko kat Msia)...

note : tgn yg memberi lebih baik dari yang menerima--bagus gak kalau ada promo mcm ni kat Msia kan..
sekian entry me psl Unicef. YESSS me memang support UNICEF!!!! jom ramai2 support Unicef :)

me tag:

Updated by SyamilaMohd